OD 2016 - prvi domaći brand muške kozmetike
BEARDOCRACY
(Bir-do-kra-si)
bradokratija

Ali pošto je većina naših klijenata polupismena a i onim pismenim je
izazov napisati Beardocracy, Direktor je odlučio da uzmemo domenu
brada.ba gdje si trenutno. Inače naš Direktor je kralj i legenda. Fakat.
Ako te stvarno zanima više o nama, skrolaj dole. Ako ne, idi odmah na
shop i naruči što više stvari jer mi od toga živimo. Budi i ti kralj i legenda!
Kao naš Direktor. Koji je King i Legend. For real. We mean it.

Budi najbolja verzija sebe - JER jednom se živi, normalno.

Sami začeci brenda se vežu za ljeto gospodnje 2015 A.D. kada je naš Direktor na hodočašću u istočni Berlin doživio prikazanje / viziju / uvid tokom šamanskog obreda u afričkom seocetu na rijeci Spree. Gladeći bradu i pokušavajući izvući neki smisao iz svega toga, shvatio je da mu se Izvor obratio i šapnuo: “Nema ovo u Bosni”. I zaista nije bilo ništa za bradu u Bosni… Tako je naš  prosvijetljeni Direktor odlučio prenijeti drevna afrička znanja i recepte njihovih šamana u Basniu.

Ljeta gospodnjeg 2016 A.D. naš direktor zamiješa prve mistične preparate i nazva ih imenom koje više niko poslije njega nije znao napisati iz prve – BEARDOCRACY što bi na našim jezicima značilo Bradokratija, vladavina ili pravilo brada. I dan danas se kaje što ga ne nazva samo Brada al šta sad.

I nije sve. Godine će proći dok naš presvijetli Direktor zaključi da se uhvatio Sizifova posla. Ko ne zna Sizifa nek gugla. Baviti se proizvodnjom i prodajom PRIRODNE KOZMETIKE za MUŠKARCE na BALKANU će za 20 godina biti veliki izazov, kamoli danas ili prije osam godina. Kako naš Direktor kaže, mi učimo VOLOVE da voze TRAKTOR. Dakle ko spoji ove termine u istoj rečenici: Muška, prirodna, kozmetika, Balkan, Bosna taj nije normalan a još pravi i poslovnu ideju od toga!?! WTF?! No naš Direktor (na slici ispod sa Karlom Zagorcem ljeta gospodnjeg 2017 A.D.) koji je inače kralj i legenda neviđena (ako nismo ranije spomenuli) je napravio nemoguće – uspio je napraviti prepoznatljivim brend čije ime niko ne zna napisati a rijetko ko izgovoriti. Brand prirodne kozmetike za muškarce koji je prodao na hiljade proizvoda u BiH a na stotine u inostranstvu preko šverca jer nikad nismo sredili izvoz. Bosnia – California. 

Uglavnom, ponosimo se svojom prirodnom kozmetikom za muškarce, koja je dizajnirana da pruži najbolju njegu za bradu i lice.Od 2016. godine, Beardocracy se trudi da ponudi proizvode koji su napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka iz prirode, bez upotrebe štetnih kemikalija. Naš asortiman uključuje različite proizvode za njegu brade, poput ulja, balzama i sapuna, koji pomažu da se brada ostane meka, svilenkasta i u dobrom stanju. Takođe, nudimo i proizvode za njegu lica, poput hidratantnih krema koje pomažu da se koža lica održi hidratizovana, meka i sjajna.Svi naši proizvodi su testirani na stvarnim ljudima (ne na lažnim ljudima kao ni na životinjama), što je još jedan razlog zašto su ovi proizvodi pravi izbor za sve one koji vode računa o svom izgledu i zdravlju. Ukoliko želite da se brinete o sebi na prirodan način i da koristite proizvode koji su dokazano efikasni, Beardocracy je pravi brend za vas. Uz naše proizvode, možete biti sigurni da će vaša brada i koža lica uvek izgledati fantastično.

Klub Bradonja

Preko 3 hiljade zadovoljnih bradonja

Mjesto gdje se briga o bradi susreće s jedinstvenim duhom muškosti.

Dragi ljubitelji brade, pozivamo vas da postanete ponosni članovi naše ekskluzivne zajednice – Kluba Bradonja! Kroz godine posvećenosti kvaliteti i pažnji prema muškoj ljepoti, stvorili smo proizvode koji nisu samo za njegu brade i kose, već su pravi saveznici svakog pravog bradonje.

Šta znači biti dio Kluba Bradonja?

To znači dijeliti strast prema bradi i njenoj posebnoj estetici. To znači pridružiti se zajednici gdje ljubitelji brade razmjenjuju savjete, iskustva i tajne o njezi brade. Kroz naše proizvode, želimo vam pružiti ne samo vrhunsku njegu, nego i iskustvo koje ćete s ponosom dijeliti s drugim članovima Kluba Bradonja.

Kada postanete član Kluba Bradonja, očekuju vas ekskluzivne pogodnosti, posebne ponude i pristup najnovijim proizvodima prije nego što postanu dostupni široj javnosti. Također, redovno organizujemo druženja, natjecanja i savjetovanja o njezi brade kako biste uvijek bili u toku s najnovijim trendovima i tehnikama.

Neka vaša brada bude izraz vaše individualnosti, a Klub Bradonja neka bude vaša podrška na tom putovanju. Pridružite nam se i zajedno gradimo zajednicu koja slavi snagu, stil i jedinstvenost svake brade.

Scroll to Top