Prirodni šampon protiv peruti – Mane Rutpe

Prirodni šampon Mane Rutpe – kosa i brada bez peruti od prvog pranja!

24,00 KM

Opširnije o proizvodu

🌿 Mane Rutpe šampon protiv peruti: pogled u srž problema i prirodno rješenje 🌿

Perut – mala, ali uporna pojava koja može ozbiljno narušiti samopouzdanje. Uzrok? Gljivica Malassezia, koja prirodno nastanjuje našu kožu. No, kada se njezin broj poveća, javlja se perut. Ali ne brinite, Mane Rutpe šampon je tu da vrati ravnotežu i vrati vam zdravo tjeme.

Proučimo zašto: gljivica Malassezia i perut Gljivica Malassezia je prisutna na svakoj koži, ali kada se njezin rast nekontrolirano širi, dolazi do iritacije i perutanja. To može biti uzrokovano stresom, hormonalnim promjenama ili jednostavno promjenama u okolišu. Mane Rutpe šampon cilja upravo ovu gljivicu, pružajući dugotrajno olakšanje.

Hidrolati za umirenje kože: Hidrolati kadulje, ružmarina i lavande u Mane Rutpe šamponu nisu samo mirisni dodatak. Oni djeluju umirujuće na kožu, smanjujući iritaciju koja dolazi s rastom gljivice. Time se stvara optimalno okruženje za oporavak tjemena.

Prirodna ulja za hidrataciju: Ulje jojobe i ricinusa u šamponu pružaju potrebnu hidrataciju koži. Ova hidratacija ne samo da umiruje kožu, već i sprječava isušivanje koje može potaknuti rast gljivica.

Peppermint eterično ulje za osvježenje: Peppermint eterično ulje ne samo da pridonosi ugodnom mirisu šampona, već i pruža osjećaj svježine na koži. Ovaj sastojak potiče cirkulaciju, stvarajući okruženje koje otežava rast gljivica.

Mane Rutpe šampon je vaš saveznik u borbi protiv peruti, pružajući prirodno rješenje za vraćanje ravnoteže na vaše tjeme. Uz njega, doživite zdravu, svilenkastu kosu bez tragova peruti. Dozvolite prirodi da obnovi vaše povjerenje i vrati vaš sjaj.

Mane Rutpe – Jer zdravo tjeme je temelj sjajne kose. 🌿✨

Scroll to Top